Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Baranyaszentgyörgy

€ 53.500
Referentienummer: 936
Voeg toe aan favorieten
1527

Beschrijving

In goede staat verkerende boerderij!

Gelegen in een mooie natuurlijk en heuvelachtige omgeving ligt het kleine dorp Baranyaszentgyörgy. Er zijn nog enkele basisvoorzieningen aanwezig, maar dat is geen probleem gelet op de centrale ligging aan de provincieweg (66) naar Pécs (50 minuten), Kaposvár (40 minuten) en Dombovár (25 minuten). In deze steden is alles wat u nodig heeft aanwezig zoals: artsen, een ziekenhuis, scholen, de Aldi, de Lidl, de Spar, banken, eet- en drinkgelegenheden en heel veel winkels!

Deze, in 1910 gebouwde en in 2002 geheel gerenoveerde boerderij, is in een goede en direct bewoonbare staat. Tijdens de renovatie in 2002 is de boerderij goed “onder handen “genomen. Betonnen fundering, isolatie tegen het vocht, nieuwe elektra en waterleidingen, het dak is gerenoveerd maar de authentieke details zijn wel behouden gebleven. De boerderij is opgetrokken uit gemengd materiaal te weten steen en leem. Vanuit de fundering is er ongeveer 60 cm baksteen en daarna leem. Een ideale combinatie van materialen en men kan maximaal gebruik maken van de eigenschappen van leem zonder de nadelen van optrekkend vocht. De woning wordt nu gebruikt als weekendhuis. Wat stuc en verfwerk en men kan er meteen wonen.

Het woonoppervlak is 115 m2 en er is de typische indeling welke bij dit type boerderijen gebruikelijk is. Er is een woonkamer, 2 slaapkamers, een ruime leefkeuken, een klein halletje met een aangrenzende badkamer met toilet. Via de mooie en ruime galerij is de boerderij via 2 ingangen te bereiken. Aan het huis vast is er een ruime overdekte carport voor 2 auto’s waarvan het dak in 2019 volledig is vernieuwd. Op het ruime en ietwat glooiende perceel van 2828 m2 staan nog enkele zeer bruikbare en in goede staat verkerende bijgebouwen waaronder een ruime, uit steen opgetrokken, stal van ongeveer 80 m2 en in het andere bijgebouw, ook opgetrokken uit baksteen, is opslag voor hout en onderdak voor kleinvee, maar er is ook een gezellige zomerkeuken met bakoven aanwezig.

Omdat het perceel ietwat glooiend is heeft men een goed werkende afwatering voor het regenwater gemaakt vanuit de gebouwen naar de straat.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er mooie recent gebouwde typisch Hongaarse tegelkachels (Zsolnay) en aanvullend houtkachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een degelijke, ruime en in goede staat verkerende typisch Hongaarse boerderij met veel mogelijkheden gelegen in een net dorp en prachtige omgeving!

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 35591
Prijs: € 53.500
Woonoppervlakte: 115 m2
Perceeloppervlakte: 2,828 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 936
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Te Koop
Prijsaanpassing

Baranyaszentgyörgy

€ 25.800
Ruime gedeeltelijk gerenoveerde boerderij! Gelegen in een mooie natuurlijk en heuvelachtige omgeving ligt het klein [meer]
Ruime gedeeltelijk gerenoveerde boerderij! Gelegen in een mooie natuurlijk en heuvelachtige omgeving ligt het klein [meer]
21 147 m2 2,568 m2meer

Baranyaszentgyörgy

€ 49.500
In prijs verlaagd! Karakteristieke, zeer ruime woonboerderij te koop, gelegen aan een groenstrook in een schilderac [meer]
In prijs verlaagd! Karakteristieke, zeer ruime woonboerderij te koop, gelegen aan een groenstrook in een schilderac [meer]
31 145 m2 7,527 m2meer

Vergelijk Advertenties