Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Baranyaszentgyörgy

€ 59.995
Referentienummer: 1049
Voeg toe aan favorieten
759

Beschrijving

In goede staat verkerende boerderij!

Gelegen in een mooie natuurlijk en heuvelachtige omgeving ligt het kleine dorp Baranyaszentgyörgy. Er zijn nog enkele basisvoorzieningen aanwezig maar dat is geen probleem gelet op de centrale ligging aan de provincieweg (66) naar Pécs (50 minuten), Kaposvár (40 minuten) en Dombovár (25 minuten). In deze steden zijn alle voorzieningen aanwezig zoals: Artsen, ziekenhuizen, scholen, een Aldi, een Lidl, een Spar, banken, eet- en drinkgelegenheden en heel veel winkels!

Deze boerderij is vanaf 2014 geheel gerenoveerd: Een nieuw dak, elektra en waterleidingen, een nieuwe septic tank van 10 m3 en van buiten geheel geïsoleerd en van binnen is er voor de muren een gipswand gemaakt voor de strakke afwerking en tussen de gipswand en de muren zit een luchtlaag met ventilatie van ongeveer 3 cm. De gevel en de muren zijn reeds gestukt en de verf (terracotta) staat klaar, maar als men een andere kleur wil, dan kan man dat nog zelf uitkiezen en aanbrengen.

De boerderij zelf heeft een woonoppervlakte van ongeveer 75 m2 en men komt binnen in een ruime keuken met aan de rechterzijde een woonkamer en aan de linkerzijde een slaapkamer. Zoals op de foto te zien is hebben de huidige eigenaren gekozen voor een open douche en badmeubel, nu is dit makkelijk en zonder veel kosten om te zetten naar een gesloten badkamer met eigen ingang.  Via de galerij komt men in de gesloten en betimmerde schuur en van daaruit kan men direct naar het ruime gastenverblijf van ongeveer 30 m2 met een extra zomerkeuken van ongeveer 12 m2. Het gastenverblijf is voorzien van een eigen toilet. Het ruime, brede en glooiende perceel van 2636 m2 is geheel omheind en op het perceel staan diverse fruitbomen en bijna helemaal achter op het perceel staat een overdekt terras waar het uitzicht prachtig is en men uitkijkt over het glooiend landschap van het dorp.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er in iedere kamer een houtkachel, maar men heeft de mogelijkheid om te verwarmen met paneel kachels want er is genoeg stroom capaciteit aanwezig inclusief krachtstroom. Internet en tv aansluiting zijn aanwezig. Er is een eigen waterpomp met hydrofoor pomp.

Gewoon een sfeervolle, degelijke en in goede staat verkerende typisch Hongaarse boerderij met gastenverblijf in een net dorp en prachtige omgeving. De foto’s spreken voor zich!

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 60481
Prijs: € 59.995
Woonoppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 2,636 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 1049
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Elektra
Gastenverblijf
Gerenoveerd
Houtkachel
Internet mogelijk
Panoramisch uitzicht
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Wijnkelder
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties