Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Baranyajenő

€ 1
Referentienummer: 1051
Voeg toe aan favorieten
3580
Verkocht

Beschrijving

Geheel gerenoveerde boerderij!

 

Net achter Sásd ligt het dorp Baranyajenő. Hier zijn nog de noodzakelijke voorzieningen voorhanden. Het dorp is wat welvaart aangaat net onder het gemiddelde, maar de bevolking is divers en vriendelijk. De provinciale weg naar Kaposvár en Pécs ligt dichtbij maar toch ver genoeg om er weinig tot geen last van te hebben. Ideaal dus! Het openbaar vervoer van en naar het dorp is goed. Alles is op een korte afstand. De omgeving is werkelijk prachtig, heuvelachtig en door bossen en vrije natuur omgeven. Een genot om te wandelen en te fietsten. Sásd is binnen 10 minuten te bereiken en Kaposvár binnen 25 minuten en de prachtige stad Pécs is ook binnen 35 minuten te bereiken.

Deze geheel gerenoveerde boerderij is in een goede en direct bewoonbare staat en zorgt voor heerlijk zorgeloos wonen.

Wat is er zoal gerenoveerd:

  • Een nieuw dak waarbij rekening is gehouden dat er slaapkamers kunnen worden gerealiseerd.
  • Nieuwe elektra en waterleidingen (3 x 32 amp)
  • Extra water en elektra leidingen op de zolder voor het realiseren van extra slaapkamers en een badkamer
  • Isolatie aan de buitenzijde.
  • Een nieuwe keuken met kookeiland
  • Een nieuwe badkamer
  • Nieuwe ramen met dubbele beglazing

Met een woonoppervlak van ongeveer 125 m2 is de woning ook groot genoeg voor permanente bewoning en belangrijk is toch wel de ligging, want dit is een van de weinige boerderijen in het dorp die ver van de weg afstaat en ook nog een hoger gelegen is. Waardoor u een mooi panoramisch uitzicht heeft over de velden en de heuvels.

Er is een hal, een zeer ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een natte ruimte en een ruime badkamer met douche en toilet. Doordat de huidige eigenaren met z’n tweeën zijn, is er bewust voor gekozen om maar 1 slaapkamer te hebben, maar zoals reeds eerder vermeld is de zolder geheel geschikt gemaakt voor minimaal 3 slaapkamers en een badkamer dus is deze boerderij ook zeer geschikt voor gezinnen!

Het geheel staat op een glooiend perceel van ongeveer 6000 m2 en op het perceel staan diverse bijgebouwen, waaronder een kleine stal en opslagruimte. Helemaal boven is er een soort van ruimte/gebouw waar men makkelijk een gastenverblijf van kan maken. Er zijn diverse terrassen waarvan eentje aan het kleine ronde zwembad (4.55/1.22m)  Er is nog wat aan afwerking te doen, maar dat mag geen naam hebben.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een houtkachel en elektra kachels. Snel internet en tv aansluiting is aanwezig.

Toch wel een uitzonderlijk degelijke en ruime boerderij met veel potentie en geen verbouwing stress !  Zien is bijna kopen!

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 60864
Prijs: € 1
Woonoppervlakte: 125 m2
Perceeloppervlakte: 6,000 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Referentienummer: 1051
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Elektra
Gedeeltelijk gerenoveerd
Houtkachel
Internet mogelijk
Panoramisch uitzicht
Perceel 4000 m2 -9000 m2
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Wijnkelder
Zolder
Zwembad

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties