Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Bár

€ 26.950
Referentienummer: 938
Voeg toe aan favorieten
1616

Beschrijving

Gerenoveerde boerderij!
Zeer centraal gelegen in een mooi gebied en nabij de Donau ligt het middelgrote dorp Bár waar men nog alle voorzieningen voorhanden heeft zoals een supermarkt, een buurtwinkel en een dokter. De gezellige stad Mohács ligt op 10 km  en de prachtige stad Pécs op 35 km en is via de provinciale weg makkelijk en snel te bereiken. Een boottocht over de Donau ? Een oversteek naar Bács-Kiskun? Een bezoek aan Kroatië?…..Alles binnen handbereik. Bár ligt midden in een mooi wijngebied.
Het gaat hier om een leuke boerderij welke in een goede en direct bewoonbare staat is. Met een woonoppervlak van 80 m2 is de woning groot genoeg voor permanente bewoning. Er is een woonkamer, een keuken, 1 slaapkamer en een badkamer met toilet. Tijdens de renovatie zijn  de elektra en de waterleidingen vernieuwd en zijn alle ramen en kozijnen vervangen door dubbele beglazing. Het geheel staat op een klein maar praktisch en omheind perceel van 342 m2.
Elektra ,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een houtkachel en in de badkamer paneelverwarming. Het gas ligt reeds in het huis dus makkelijk om er een CV op gas te realiseren.
Nette instap klare boerderij voor een 2 persoonshuishouding.
Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 35870
Prijs: € 26.950
Woonoppervlakte: 80 m2
Perceeloppervlakte: 342 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Referentienummer: 938
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties