Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Aranyosgadány

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 504
Voeg toe aan favorieten
6833
Verkocht
MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Beschrijving

Authentieke Hongaarse woning gelegen in een rustiek buurtschap op steenworp afstand van de bekende stad Pécs, Europese Culturele Hoofdstad in 2010!

 

 

Het huis heeft een karakteristieke bogengalerij en combineert authentieke elementen met modern comfort; van binnen is de woning reeds voor een groot deel gemoderniseerd met o.a. cv (thans op hout/allesbrander, met mogelijkheid voor zonne-energie; aardgas voor de deur), nieuwe elektra, plavuizen / laminaat enz. Afwerking (vooral stuuk- en schilderwerk) kan naar eigen smaak worden gedaan.

 

 

Het huis heeft een veranda, 3 ruime (slaap-)kamers, garderobe, eetkeuken, voorraadkamer, badkamer met ligbad en toilet, verwarmingsruimte; aan de achterzijde is extra ruimte met thans een werkplaats, welke eenvoudig verbouwd kan worden tot 1 of 2 extra kamers; verd. is bergzolder.

 

 

Het huis staat aan een zeer rustige, doodlopende straat in het buurtschap Keménygadány en is gelegen op een ruim en groen dubbel perceel (totaal ruim 1.500m2) met een binnenplaats, gazon, bloemen- en moestuin, bijgebouw met zomerkeuken, kelder en rookruimte, en aan de achterzijde een boom- en wijngaard, welke verder overgaat in de uitgestrekte natuur van de vallei waarin het huis is gelegen. Zowel aan de voor- als de achterzijde biedt het perceel een vrij uitzicht!

 

 

Ideaal voor wie op zoek is naar een leuk huis op slechts een goede 10 autominuten van Pécs, leuk als vakantiehuis met goede verhuurmogelijkheden, maar ook goed geschikt voor permanente bewoning.

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 45251
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 1,490 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 504
Terrassen: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouw
Elektra
Gas
Houtkachel
internet
Riolering
Water

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties