Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Alsómocsolád

€ 1
Referentienummer: 1066
Voeg toe aan favorieten
1810
Verkocht

Beschrijving

Degelijk ruime woning met uitzicht op het water!

Ten noordwesten van het Mecsek gebergte ligt het kleinere dorp Alsómocsolád .Hier zijn nog enkele basisvoorzieningen voorhanden zoals een buurtwinkel en een kroeg. De centrale ligging ten opzicht van Pécs (60 minuten), Dombovár (30 minuten) en Sásd (30 minuten) zorgt er voor dat alle men alles binnen handbereik heeft. De omgeving is mooi heuvelachtig en met veel bossen en weilanden omgeven. Ideaal voor fiets en wandelvakanties. Het betreft een van de mooiste plekjes van Hongarije met uitzicht op het water!Deze uit steen opgetrokken woning is in een redelijk/goede en direct bewoonbare staat. Ja, hier en daar dient er nog wat cosmetisch stuuk en verfwerk te worden gedaan, maar dat kan in een eigen tempo. Het dak is geheel, met constructie en spanten, in 2009 vernieuwd.  Elektra en waterleidingen zijn ook gedeeltelijk vernieuwd. De huidige eigenaren  hebben er vanaf 2003 met veel plezier hun welverdiende vakanties doorgebracht en hielden/houden van het authentieke en ietwat sobere.  Feitelijk is binnen alles nog “origineel”en zeer functioneel en wel goed bruikbaar, maar de woning verdient het om weer in de huidige tijd getrokken te worden: schilderwerk, de badkamer, de ketel, de ramen etc, maar zoals reeds aangegeven alles kan in ” due time ”

Al het moderne comfort is reeds voorhanden en met een woonoppervlak van ongeveer 107 m2  geschikt voor zowel als vakantiewoning of permanente bewoning. Er is een entree, een kleine originele badkamer met toilet, 3 slaapkamers en een woonkamer. U merkt wel, waar is de keuken? Nu, de keuken is aangebouwd, waardoor men via buitenom naar de keuken komt. Ideaal in de lange zomers, maar wat minder in de winter of regenachtige dagen.  Naast de keuken is er van de oude stookruimte een gezellige eetruimte gemaakt. Als dit allemaal te onhandig lijkt dan heeft ben binnen in de woning meer dan genoeg ruimte om een extra keuken te realiseren!

Het geheel staat op een strak en praktisch perceel van 1137 m2 met de nodige zeer bruikbare bijgebouwen waaronder een garage en niet te vergeten…..Het prachtige en unieke uitzicht over het water!!!!!

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool en een septic tank. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Dit is een perfecte woning voor wie permanent op een van de mooiste plekjes van Hongarije wil wonen.

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 64373
Prijs: € 1
Woonoppervlakte: 107 m2
Perceeloppervlakte: 1,137 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 1066
Garages: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Elektra
Gas verwarming
Internet mogelijk
Paneel verwarming
Riolering
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Uitzicht op het meer
Water
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties