Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Almamellék

€ 18.750
Referentienummer: 916
Voeg toe aan favorieten
5036

Beschrijving

Boerderij met gastenverblijf in een gezellig dorp!

In een heuvelachtige omgeving ligt het dorp Almamellék waar men nog de benodigde basisvoorzieningen voorhanden heeft zoals een kleine supermarkt en buurtwinkel en een café. Door de centrale ligging tussen Kaposvár (45 minuten en 30 km) en Szigetvár (20 minuten en 15 km) en Pécs (1 uur en 50 km) zijn er ruimschoots mogelijkheden om te shoppen.

Het gaat hier eigenlijk om 2 woningen voor de prijs van 1 !

De boerderij, opgetrokken uit steen en leem, is van buiten geheel opgeknapt (in 2010), maar dient van binnen nog compleet te worden gerenoveerd. Het woonoppervlak is 63 m2 en er zijn 4 kamers welke nu naar eigen smaak kunnen worden ingedeeld. Extra leefruimte is in de gesloten galerij en deze kan makkelijk bij de woning worden getrokken. Op het perceel van 2919 m2 staan enkel bijgebouwen waaronder een gastenverblijf met een woonoppervlakte van ongeveer 22 m2. In dit gastenverblijf is reeds een niet afgemaakte keuken en badkamer geplaatst. Met weinig middelen is hier een leuk gastenverblijf van te maken.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV gestookt op hout. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Door de mooie, centrale en heuvelachtige ligging is het dorp geliefd onder de buitenlanders die daar permanent of semi-permanent wonen.

Zeer interessant object voor iemand die wonen en werken wil combineren.

 

Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 32887
Prijs: € 18.750
Woonoppervlakte: 63 m2
Perceeloppervlakte: 2,919 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 916
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties